Harrie Jekkers (69) verbrijzelt elleboog en zegt optredens af

0

Harrie Jekkers heeft zijn elleboog verbrijzeld. Zijn optredens zijn hierdoor voorlopig van de baan.

Harrie Jekkers was er helemaal klaar voor: na de onzekere periode van de afgelopen maanden waarin artiesten waren genoodzaakt thuis te zitten vanwege het coronavirus, stond hij weer paraat met coronaproof optredens. Tot een ongeval weer roet in het eten gooide. De zanger verbrijzelde zijn elleboog en moet noodgedwongen zijn optredens voorlopig afzeggen.

Achter de duinen

Aanvankelijk was het plan om zijn show Achter de duinen op te blijven voeren in de Koninklijke Schouwburg Den Haag, maar dit kon wegens de coronamaatregelen niet doorgaan. Als alternatief werden de optredens verplaatst naar het Zuiderparktheater. In deze soloshow gunt hij ons middels liedjes en conferences een kijkje in zijn jeugd in Den Haag. “Deze voorstelling speel ik met heel veel liefde, ik vind het zelf de mooiste die ik ooit gemaakt heb, omdat-ie heel persoonlijk is,” aldus Jekkers in het Radio Westprogramma Lunchshow. Samen met Klein Orkest stond hij in 2019 ook al in het Zuiderparktheater met hun comebacktournee ‘Later is al lang begonnen en vroeger komt nog één keer terug’.

Herstellen na ziekenhuisopname

Jekkers verbleef na het ongeval in het ziekenhuis en is hieruit vorige week dinsdag ontslagen. Wel zal hij nog de maand september nodig hebben om te herstellen. Naar verwachting treedt Jekkers vanaf oktober weer op.

Share.